Cégünkről

A VT Metal Kft. a beszállító ipar több területén aktív:

  • CNC vezérlésű gépekkel forgácsolt alkatrészeket gyárt elsősorban az autóipari TIER1 és TIER2 vevők számára, de ezen kívül gép és elektronikai ipari beszállításokban részt vesz.
  • Cégünk galván üzemében az autóipari követelményeknek megfelelő galván bevonatok készítése mellett az ipar számos más területét is kiszolgáljuk az általunk galvanizált alkatrészekkel.
  • Veszélyes hulladék kezelési tevékenységünk során galván üzemünk szennyvíztisztítójában és jól kiépített veszélyes hulladék gyűjtőhelyen megrendelőink számára veszélyes hulladék ártalmatlanítást és veszélyes hulladék begyűjtést végzünk a megfelelő hatósági engedélyek alapján.

Társaságunk 420 alkalmazottat foglalkoztat, éves forgalma megközelíti a 30 millió EUR-t. Árbevételünkben az export mellett jelentős hányadot képvisel a hazai gyártás is. Vevőink között egyaránt megtalálhatóak a magyar kis és középvállalatok, multinacionális cégek magyar leányvállalatai és nyugat-európai cégek.

Üzemeinkben tapasztalt mérnökök és technikusok irányításával készülnek vevői követelmények szerint az alkatrészek illetve felületkezelések. (lúgos horganyzás, savas horganyzás, fényes nikkelezés, fényes ónozás,cink-nikkelezés,  matt ónozás, kémiai nikkelezés, ezüstözés, rezezés, KTL festés, CNC marás, CNC esztergálás).

A VT Metal Kft. magán cégként működik, Magyarország legnagyobb hazai tulajdonú ipari cégcsoportjához a VIDEOTON Holding Zrt-hez tartozik, amely AAA-s Bisnode minősítésbenrészesült.

Ez a tőkeerős háttér előnyös feltételeket biztosít a vevőink igénye szerinti fejlesztésekhez, akár teljes gyártó üzem tevékenységének átvételéhez is.

Vertikális integrációnknak köszönhetően teljeskörű fémmegmunkálási szolgáltatást tudunk nyújtani Vevőinknek.

Tevékenységünk során a vevői megelégedettség elérése mellett a környezeti hatások minimalizálására törekszünk. Munkánk során az IATF 16949 szabvány, az ISO 14001 szabvány és az ISO 50001 szabvány előírásait alkalmazzuk, cégünk fenti szabványok szerint tanúsítással rendelkezik.